Μια ξεχωριστή επέτειος γάμου!

Μ' αυτή την ανάρτηση θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμη ευλογία του Θεού, από τις αμέτρητες που η αγαθότητά Του με έχει αξιώσει να ζήσω στην μέχρι τώρα επίγεια ζωή μου.
Πριν λίγες μέρες, στις 26 Δεκεμβρίου, είχαμε την 26η επέτειο γάμου μας και τα τρία βλαστάρια μας, που με την ευκαιρία των γιορτών βρίσκονταν μαζί μας, έκαναν ρεφενέ ώστε να μας κάνουν δώρο ένα γεύμα σε όποιο παραλιακό εστιατόριο επιθυμούσαμε. Αν και από μόνο του αυτό ήταν αρκετά συγκινητικό, αυτό που με έκανε περισσότερο να δοξάσω τον Θεό είναι η εξωτερική ...διακόσμηση, μπρος και πίσω, του φακέλου, μέσα στον οποίο είχαν τα χρήματα και την οποία ανέλαβε μεν το ένα από τα παιδιά μας αλλά εξέφραζε τα συναισθήματα και των άλλων δύο:Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε σχόλιο ή εκτίμηση, θέλω να διευκρινίσω ότι η παιδαγωγική που εφαρμόζω στα παιδιά μας βασίζεται στην εξής αρχή: "Τα παιδιά τα μεγαλώνει ο Θεός και τα μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς, απλά, πρέπει να Τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά Του!".
Παρ' όλο που, σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως με το κακό παράδειγμά μου, δεν Τον άφησα να κάνει τη δουλειά Του, πιστεύω ότι, σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Καλλιθέας-Αγίου Λουκά Ξυλοκάστρου: ένας μικρός φυσικός παράδεισος στην Κορινθία!

Ο Κυπριακός Αγώνας, οι μαθητές και το ...Ξυλόκαστρο: Μια ομιλία για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955.

Φαράγγι Αγ. Λουκά Ξυλοκάστρου: ένας φυσικός παράδεισος και για τους φαραγγάδες!