Μια ξεχωριστή επέτειος γάμου!

Μ' αυτή την ανάρτηση θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμη ευλογία του Θεού, από τις αμέτρητες που η αγαθότητά Του με έχει αξιώσει να ζήσω στην μέχρι τώρα επίγεια ζωή μου.
Πριν λίγες μέρες, στις 26 Δεκεμβρίου, είχαμε την 26η επέτειο γάμου μας και τα τρία βλαστάρια μας, που με την ευκαιρία των γιορτών βρίσκονταν μαζί μας, έκαναν ρεφενέ ώστε να μας κάνουν δώρο ένα γεύμα σε όποιο παραλιακό εστιατόριο επιθυμούσαμε. Αν και από μόνο του αυτό ήταν αρκετά συγκινητικό, αυτό που με έκανε περισσότερο να δοξάσω τον Θεό είναι η εξωτερική ...διακόσμηση, μπρος και πίσω, του φακέλου, μέσα στον οποίο είχαν τα χρήματα και την οποία ανέλαβε μεν το ένα από τα παιδιά μας αλλά εξέφραζε τα συναισθήματα και των άλλων δύο:Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε σχόλιο ή εκτίμηση, θέλω να διευκρινίσω ότι η παιδαγωγική που εφαρμόζω στα παιδιά μας βασίζεται στην εξής αρχή: "Τα παιδιά τα μεγαλώνει ο Θεός και τα μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς, απλά, πρέπει να Τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά Του!".
Παρ' όλο που, σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως με το κακό παράδειγμά μου, δεν Τον άφησα να κάνει τη δουλειά Του, πιστεύω ότι, σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό ...

Σχόλια

 1. Να ζήσετε με αγάπη και ελπίδα! Έχετε πάντοτε την αγάπη μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να ζησετε ευτυχισμένοι και να τα εκατοστήσετε παντρεμένοι.
  αυτό είναι το μυστήριο του γάμου. δεν εξηγούνται όλα με το χαρτί και το μολύβι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να ζείτε πάντοτε ευτυχισμένοι με πολλές ευλογίες και χαρές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι πραγματικά λέει το κοράνι για τους Έλληνες.

Φαράγγι Φόνισσας Ξυλοκάστρου: Η πανέμορφη Φόνισσα που κόντεψε να με ...φονεύσει!

Φαράγγι Καλλιθέας-Αγίου Λουκά Ξυλοκάστρου: ένας μικρός φυσικός παράδεισος στην Κορινθία!